September 17, 2019


Duty Free eigen initiatief Lucky Store


September 17, 2019

Speciaal voor toeristen, had Lucky Story van 19 juli t/m 15 september, de Duty Free actie. Tijdens deze actie konden toeristen een shoppingkaart laten maken waarmee zij met 20 procent korting konden winkelen in Lucky Store.  De directeur van Lucky Store, Conrad Issa, zegt desgevraagd dat het om een eigen marketingcampagne gaat van het bedrijf, die bedoeld is om toeristen die in Suriname aankopen willen doen, tegemoet te komen. Lucky Store heeft nog geen duty free beschikking. Op de flyers van het bedrijf staat ook dat het om een eigen initiatief gaat. De firma Kirpalani is tot nog toe het enige bedrijf dat een beschikking heeft gekregen voor heffingsvrij importeren van goederen voor de toerismesector. door Johannes Damodar Patak

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249