Suriname wint (6-0) van Nicaragua

Natio Suriname heeft gisteravond in het André Kamperveen Stadion met liefst 6-0 gewonnen van Nicaragua bij de tweede wedstrijd in de Concacaf Nations League. Hiermee gaat met 6 punten uit 2 wedstrijden aan de leiding in Groep D. Doelpuntenmakers: Gleofilo Vlijter 4x, Donnegy Fer en Ivenzo Comvalius. Suriname stond al bij rust met 4-0 voor. Deze doelpunten werden gescoord door Vlijter(een hattrick) en Donnegy Fer scoorde het derde doelpunt. Fer en Comvalius hebben respectievelijk in de 20e en 85e minuut van de tweede helft gescoord. Natio won eerder van Dominica hun eerste Concacaf Nations League wedstrijd met 2-1. De doelpunten maker voor Suriname was Vlijter. Zondag 8 september speelt Suriname in het André Kamperveen Stadion zijn tweede wedstrijd tegen Nicaragua om 20.00u en de volgende wedstrijd van Natio is uit tegen St. Vincent and the Grenadines op vrijdag 11 oktober 2019.

More
articles