August 28, 2019


Natio start Divisie B Nations League tegen Dominica


August 28, 2019

Suriname start de B Divisie van de Concacaf Nations League met een uitwedstrijd tegen Dominica. Deze wedstrijd is op donderdag 5 september aanstaande. Op zondag 8 augustus is Nicaragua de tegenstander in het André Kamperveen Stadion. Ook St.Vincent zit in de poule. De Surinaamse delegatie vertrekt op 3 september naar Dominica. De spelersgroep bestaat uit de doelmannen Claidel Kohinor, Obrendo Huiswoud en Cherwin Doorson. Verdedigers: Miquel Darson, Ronaldo Kemble, Ervin Tjon A Loi, Anduelo Amoeferie, Albert Nibte en Zerguinho Deira. Middenvelders: Serginio Eduard, Roscello Vlijter, Brian Elshot, Abraham Graves, Isiah Helstone en Jeame Naana. Aanvallers: Ivenzo Comvalius, Dimitri Apai, Renzo Akrosie, Donnegy Fer, Gleofilio Vlijter, Gilberto Cronie, Cerezo Haabo, Okino Wens en Rivaldo Doorson. De officials zijn: Dean Gorre (hoofdtrainer), Eugéne Verwey (assistant trainer), Stephan Burke en Dewkumar Mangali (keeperstrainers), Neil Sakimin (teammanager), Mario Renfurm (materiaalman), Previen Mankoe (arts), John Gambier (verzorger) en Roy Samuel (delegatieleider). Suriname heeft in 5 wedstrijden tegen Dominica nooit van dit land verloren Datum                  Team A                 Team B                 Uitslag  Land                      Wedstrijdsoort 14.10.69               Dominica             Suriname             1 – 3       Dominica             Vriendschappelijk 16.10.69               Dominica             Suriname             1 – 9       Dominica             Vriendschappelijk 09.08.08               Suriname             Dominica             3 – 1       Guyana                Digicel Cup 14.11.10               Suriname             Dominica             5 – 0       Antigua                                Digicel Cup 06.09.18               Dominica             Suriname             0 – 0       Guadeloupe       CNL Suriname heeft 2 wedstrijden tegen Nicaragua gespeeld en beide verloren 07.06.15               Nicaragua            Suriname             1 – 0       Nicaragua            WK Kwalificatie 16.06.15               Suriname             Nicaragua            1 – 3       Suriname             WK Kwalificatie Het volledige wedstrijdschema van Suriname in Divisie B is als volgt: 5 september      Dominica-Suriname                        8 september      Suriname-Nicaragua 11 oktober          Suriname-St.Vincent                      14 oktober          St.Vincent-Suriname 15 november     Suriname-Dominica                        18 november     Nicaragua-Suriname

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249