Toppers, Formula, Shaktie en Kampoe winnen

Toppers, Formula, Shaktie en Kam-poe hebben donderdag in de vierde speelronde van de troefcallcompetitie geen steken laten vallen. Toppers won met 88-55 van van Ekta. De latere winnaar startte sterk en nam een marge van 4 punten, die later werd uitgebreid naar 17 punten en zelfs 33 punten. Hoogste score: Toppers: John O’Bryan/Glenn Halfhide 25 punten. Ekta:  André Hooten/Ramkrishna Sital 20 punten.

Formula maakte gehakt van Kolibrie en won grandioos met 105-67. Formula nam de leiding in de eerste ronde met een voorsprong van 8 punten en vergrootte die in de tweede ronde doordat het koppel James Kasanmoerawi/David Kasandikromo een baunie gaf aan het Kolibrie-koppel Leo Leefstand/Frans Schaken. Hierdoor liep Formula uit met 54 punten verschil. Kasandikromo en Kasanmoerawi leverden met 41 punten de hoogste score. Bij  Kolibrie waren dat Leefstand en Schaken met 25 punten.

Shaktie boekte zijn eerste zege van de competitive door SMC met 81-71 te verslaan. Het was een gelijkopgaande wedstrijd die in de laatste ronde werd beslist. Hoogste score: Shaktie: Max Soekhai/ August Dwarka 27 punten. SMC: Nimes-chand Radjie/Jhinnoe Sudeskoemar 27 punten.

Kampoe walste over ‘t Hofje met 99-59. Kampoe startte sterk en had in de eerste ronde al een marge van 16 punten opgebouwd. Deze werd later uitgebreid naar 40 punten. Kampoe:   Tony Prasad/Viresh Changoer 31 punten. ‘t Hofje: Oras-sio Wartes/Rifka Schattevo 21 punten.

Stand na 4 speelrondes :

1.Toppers                            9 pnt

2.Formula                            9 pnt

  1. Palmboys 9 pnt
  2. Sudhar           9 pnt
  3. Trekkers 9 pnt
  4. Olaria 9 pnt

7.BSamboys                       9 pnt

  1. Kampoe 6 pnt
  2. Kolibrie 6 pnt
  3. Openbaar Groen 6 pnt
  4. S.M.C. 3 pnt

12.Shaktie                           3 pnt

13.Ekta                                 3 pnt

14.Pinto Boys                     3 pnt

15.’t Hofje                           3 pnt

  1. Victorie 0 pnt

De competitie wordt op dinsdag 20 augustus als volgt voortgezet: SMC-Victorie; BSamboys-Sudhar; Olaria-Palmboys en Trekkers-Kampoe.

More
articles