Toppers wint troefcall- klassieker tegen Kampoe

Het sterrenteam  van  Toppers  heeft dinsdag de klassieker van de troefcallcompetitie gewonnen van Kampoe. Het werd in een spannende wedstrijd 76-70. Toppers nam in de eerste ronde een voorsprong van 14 punten. Kampoe kwam daarna sterk terug en reduceerde de achterstand naar 6 punten. Echter, Toppers kwam in de derde fase ijzersterk voor de dag, vergrootte de voorsprong naar 14 punten en pakte later de zege. Hoogste score: Toppers:  Mano Vasilda/Allan Forster 24 punten. Kampoe: Ramon Ramautarsing/Dinesh Hardin 24 punten.

Trekkers blijft het uitstekend doen. De ploeg won met groot machtsvertoon van Pintoboys: 103-69. Trekkers startte wat zwak in de eerste ronde, maar speelde een sterke tweede ronde die doorslag  gaf in de wedstrijd want het koppel Henry Inderson/Jjerry Melcherts gaf in deze fase een baunie aan het Pintoboys-koppel Jerome de la Fuente/Amitkoemar Hanoeman. Trekkers won deze ronde met 46-15 en nam zodoende een 27 punten voorsprong die zij later uitbreidde naar 34 punten. Inderson en Melcherts hadden met 50 punten de hoogste score bij Trekkers. Bij Pintoboys waren dat Jawalapersad Sital en Soerishkoemar Pancham met 20 punten.

Olaria won in een gelijk opgaande wedstrijd met 77-75 van SMC. Na de partij tekende  SMC protest aan bij de jury omtrent een beslissing waarmee de ploeg het oneens was. Indien volgens SMC de jury anders had beslist, zou deze wedstrijd gelijk zijn geëindigd. Het tuchtcollege zal dit protest spoedig in behandeling nemen. Beide ploegen namen beurtelings een voorsprong waarna Olaria aan het langste eind trok. Hoogste score: Olaria: Romeo Soekhai/ René Manbodh 24 punten. SMC: Roberto Janbahadoer/ Shaileskoemar Sewraj en Sudeskoemar Jhinnoe/Nimeschand Radjie elk 23 punten.

Sudhar maakte kortte metten met ‘t Hofje en won eenvoudig met 97-52. In de eerste ronde nam Sudhar een marge van 18 punten die werd vergroot naar 32 punten en later zelfs naar 45 punten. Hoogste score: Sudhar: Ajay Sewnandan/Sunil Gokoel 32 punten. ‘t Hofje: Rifka Schattevoo/Patrick Kallendorf 17 punten.

Schema donderdag  8 augutus:

BSamboys-Shaktie

Openbaar Groen-Victorie

Palmboys-Kolibrie

Formula-Ekta

More
articles