Hoofdverdachte KFC-moord veroordeeld tot 16 jaar cel

Chawilla R., hoofdverdachte in de brute moord op KFC-manager Marjorie Willems, is woensdag 31 juli veroordeeld tot zestien jaar cel. Medeverdachte Shaquille hoorde twee jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf tegen zich eisen. Marjorie willems werd in juli 2017 vermoord. Shaquille B. kwam na het vonnis op vrije voeten, omdat hij reeds twee jaar in voorarrest zat. Het tweetal zat al langer dan twee jaar in voorarrest.
Op de beelden van de bewakingscamera is te zien hoe het slachtoffer in de opslagruimte van KFC aan de Wilhelminstraat, eerst tientallen keren met een verstelbare sleutel op het hoofd en het lichaam wordt geslagen en daarna met een hamer. Uiteindelijk beweegt het slachtoffer niet meer. De dader probeert daarna de brandkast die in dezelfde ruimte staat, open te krijgen, maar dat lukt niet. De dader verlaat dan het gebouw. Chawilla bevestigde vorig jaar, dat zij inderdaad op de beelden te zien is.
Chawilla en Shaquille verklaarden aan de politie, dat zij maanden vooraf gepland hadden om het slachtoffer te beroven. Twee agenten hadden bij de rechter verklaard, dat het om een mislukte beroving ging.

More
articles