Jo-Ann is op een missie

Jo-Ann, bekend van het Reggae en dancehallduo Jo-Ann & Philla, die momenteel in België woont, is op een missie in het buitenland. “Mijn kids een betere toekomst bieden als ieder mens. Suriname is en blijft mijn thuis. Ik woon daar nog steeds en ben gewoon druk, net als elk hardwerkende en sterke Surinaamse vrouw”, vertelt ze. Jo-Ann vindt het normaal dat mensen hun geluk in een ander land zoeken.
De reggae en dancehall zangeres is heel blij dat haar nieuwe song ‘Missie’, de eerste plaats heeft behaald in de hitlijst Bigi Powa Top 20 van de SRS. “Ik vind het top. Het laat zien dat mijn fans nog steeds achter me staan. They still love me! Ik ben super trots op mijn fans en dank God steeds voor de kracht om te blijven doorzetten no matter what.”Jo-Ann en Philla gaan, als alles volgens plan verloopt, in december weer enkele optredens verzorgen. De voorbereidingen zijn in volle gang.

More
articles