June 6, 2019


Real Bergi-Black Tiger wordt opnieuw gespeeld


June 6, 2019

Het 14e Lidbondentoernooi van de SVB wordt dit weekeinde voortgezet met de returnwedstrijden in de halve finale. In de Regio Oost wordt de wedstrijd van de eerste ronde tussen Real Bergi en Black Tiger opnieuw gespeeld en wel op zaterdag 8 juni om 15:00 uur op Albina. Black Tiger, semi-kampioen van de Commewijne Sport Bond (CSB) heeft namelijk met success protest aangetekend tegen het meespelen van een ongerechtigde speler bij Real Bergi (semi-kampioen Albina) die de ontmoeting op zondag 26 mei met 5-0 had gewonnen. De uitslagen en het vervolgprogramma zijn als volgt: Regio Zuid heenwedstrijden halve finale: Zaterdag 1 juni OSV-Inter Wakie 0-0 en Real Meursie-FC Klaas 2-4. Returnwedstrijden: zondag 9 juni op Brokopondo: 14:00 uur Inter Wakie-OSV en 16:00 uur FC Klaas-Real Meursie. Regio Noord heenwedstrijden halve finale: Sentea-SV Van Dijk 1-1 en Sophia-Guanini 3-1. Returnwedstrijden: zondag 9 juni in het Aloysius Zichem Sportcomplex: 11:00 uur Guanini-Sophia en 13:00 uur SV Van Dijk-Sentea. Regio Midden heenwedstrijden: zaterdag 8 juni bij de LSB 16:30 uur Sea Boys-Highway Star en bij de WSO om 16:30 uur Sunny Point-SVW. Regio West heenwedstrijden halve finale: Burning Boys-De Ster 1-3 en Prekash-Groningen 3-10. Returnwedstrijden: zaterdag 8 juni 16:30 uur Groningen-Prekash op Saramacca en in Nickerie om 16:30 uur De Ster-Burning Boys. Indien de stand na de returnwedstrijd gelijk is, wordt het duel verlengd. Is er dan nog geen beslissing, volgen er vrije trappen vanaf de penaltystip.