SLM Airbus vanaf vandaag weer operationeel

De SLM Airbus A340-313 die sinds december 2018 zich in Hahn – Duitsland bevond voor het toen geplande onderhoudsschema, is na maandenlange absentie klaar om weer eens ingezet te kunnen worden op de route Paramaribo – Amsterdam v.v. De afdeling Public Relations meldt, dat de SLM Airbus omstreeks 10.53u vanmorgen is vertrokken vanuit Amsterdam naar Paramaribo en de verwachte aankomsttijd is gesteld op 20.16u hedenavond. De Airbus die aanvankelijk in maart 2019 terug werd verwacht, bleef langer weg vanwege extra operationele/technische werkzaamheden. Tijdens de absentie van de SLM Airbus werd de Mid-Atlantische route onderhouden door Spaanse en Belgische luchtvaartmaatschappijen. Het financiële effect van de onderhoudsvertraging was en is nog duidelijk voelbaar, maar er wordt met man en macht gewerkt aan de continuïteit van de nationale trots. Door de verscheidene aanpassingen zal de komende periode geen inflight entertainment worden aangeboden. Passagiers kunnen gebruikmaken van hun eigen gedownloade content op hun mobiele telefoon, laptop en/of tablet. Voor passagiers die met kinderen reizen, is er bij het cabinepersoneel een gratis kinderverwenpakketje te verkrijgen.

De SLM werkt eraan passagiers zo spoedig mogelijk weer te kunnen voorzien van een optimale inflight entertainment. De SLM dankt het reizend publiek voor het in haar gestelde vertrouwen” aldus de PR- afdeling. De SLM Airbus A340-313 heeft tevens een facelift ondergaan, waarbij 220 van 300 stoelen zijn vervangen, de keukens zijn aangepakt en er is nieuwe vloerbekleding geplaatst. De SLM hoopt dat zij hiermee haar passagiers kunnen verwelkomen op de Mid-Atlantische route.

More
articles