May 4, 2019


DE KLEUREN ZIJN NIET VAN DE POLITIEK


May 4, 2019

De geruchten rond als zou de NPS een spandoek hebben weggenomen bij de jongerenwandelmarsgroep The Next Generation, tijdens de afgelopen Avondvierdaagse heeft een discussie laten losbarsten. Dit is zowel in de NDP als in de NPS gebeurd. Beide partijen beschuldigen elkaar van een politiek scenario. In eerste instantie zouden politieke partijen niet mee mogen doen met de AVD, want de loop is niet bedoeld om politieke campagne te voeren. BVSS staat immers voor Bedrijvenvereniging Sport en Spel. Dus moeten zij het overlaten aan de private sector en het bedrijfsleven. Wat de gevolgen zijn voor het toelaten van de politiek hebben wij gezien. Indien de NPS inderdaad zou heeft opgetreden tegen de kinderen dan is het niet goed te praten. Aan de andere kant wordt gesteld dat de NDP met opzet de kleur paars heeft gegeven aan de groep. Wat een gezeur over en weer. Beiden partijen dienen gewoon uit de AVD gegooid te worden. Dat gezeur met kleuren moet nu stoppen. Alleen in Suriname is het aantrekken van bepaalde kleurkleding gekoppeld aan politieke partijen, die gelijk jouw karakter bepaald, want als je de kleur paars aandoet wil dat zeggen dat men corrupt is of een aanhanger van de NDP. “Je gaat voor nog 5 no” krijgen mensen te horen. Eveneens de kleuren geel (Abop), groen (NPS), rood (PL) en oranje (VHP). Mensen denken wel tien keer na om deze kleuren aan te doen. Het begint nu wel op een straf te lijken. En niet te vergeten de zoveel andere partijen en nieuwe partijen die worden opgericht met elk hun eigen kleur. Politic moeten gaan ophouden om te doen alsof de kleuren van hun zijn. Het volk heeft niets aan kleuren en symbolen en meer nog aan politici die zich een bepaald dier noemen. In plaats zich roofdieren te noemen kunnen zij beter maatregelen treffen om onze jaguars te beschermen tegen stropers.