SCSV Barka speelt wedstrijden in Nederland

De sociaal culturele sportvereniging SCSV Barka, bekend als veteranen-, veld- en zaalvoetbalvereniging, zal van 13 tot en met 30 april in Nederland vertoeven en enkele wedstrijden spelen. Naast de behaalde successen in de competitie van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB), te weten 1x kampioen en 2x-semi kampioen en de veteranen competitie van Oase (2x kampioen) heeft SCSV Barka de afgelopen jaren ook meegedaan aan internationale toernooien op St. Maarten (2x kampioen) en in Medellin, Columbia.

In Nederland speelt de ploeg op woensdag 17 april tegen TAC’90 in Den Haag. Vrijdag 19 april volgt deelname aan een zaalvoetbaltoernooi te Waterpoort in Barendrecht. Op dinsdag 23 april is Dostana in Zwijndrecht de tegenstander en op vrijdag 26 april is er een wedstrijd tegen FC Amor in Rotterdam.

De vereniging heeft in de afgelopen periode ook enkele sociale projecten uitgevoerd waaronder een kinderdagconcert in de Anthony Nesty Sporthal voor kansarme kinderen uit de districten.

De spelersgroep bestaat uit: Kelvin Ajodhia, Evian Buyne, Anand Salik, Paul Brahim, Prakash Ramkhelawan, Kenneth Raghosing, Mike Antonius, Na-vin Ramdhani, Deepak Gangadin, Derrick Garden, Radjesh Hindori, Faizel Goelamnabi, Ro-berto Godeken, Harvy Karansing, Prishad Parmessar, Remie Niamat, Keshan Bhageloe, Robbert Gulzar, Ronny Pique, Arnold Bahadoer,  Anil Chawti en Arnold Ebecilio.

More
articles