De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) betreurd opgeblazen berichtgeving via social media

De SLM vindt het jammer te vernemen dat via verscheidene social media kanalen en online kranten er melding is gemaakt als zou er iets mis zijn gegaan bij de landing van vlucht PY993/3 april 2019 uitgevoerd door de Airbus A340 van Air Belgium.

Tijdens de landing kreeg het vliegtuig te maken met een plotselinge sterke windstoot, waardoor de cockpit bemanning genoodzaakt was volgens internationale voorgeschreven luchtvaart veiligheidsmaatregelen te handelen. Er werd een “ go -around “ ( doorstart ) uitgevoerd en de landing daarna geschiedde kundig en veilig.

Zoals gebruikelijk werden de passagiers door de captain geïnformeerd met betrekking tot het bovenstaande. In de luchtvaart is een go-around geen ongebruikelijke procedure en alle piloten worden hiervoor getraind

Public Relations Department

More
articles