Arubanen basketballen in Suriname

Het U-15 basketbalteam Estrella uit Aruba is op bezoek in Suriname. In samenwerking met de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA) zullen de eilandbewoners wedstrijden spelen tegen de Surinaamse leeftijdsgenoten. Op zaterdag 27 april is CLD om 12.30 uur de tegenstander en de volgende dag staat SV Estrella om 09.00 uur tegenover Rialto. Later op de dag, om 16.00 uur, is Yellow Birds de tegenstander. Op dinsdag 30 april wordt er om 16.00 uur gespeeld tegen SCVU.

In de lokale competitie won Yellow Birds afgelopen  maandag in de jongens U-16 klasse met 73-63 van SCVU, dit na een 32-30 ruststand. Bij Yellow Bird werd  Shane Lieuw On met 19 punten de topscorer. Bij SCVU was dat Shafieq Vigelandzoon met 20 punten. In dezelfde klasse won De Arend reglementair van De Schakel.

More
articles