Halvefinalisten scholenfutsal bekend

De halvefinalisten van de Coca Cola Scholencompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) zijn bekend. In de jongens U20 klasse zijn dat STS 2, STS 1, Havo 1 en VWO 4.

De STS 2 verloor zaterdag weliswaar met 2-4 van titelverdediger Theodoor Judaschool, maar gaat dankzij de 3-0 zege van vorige week zaterdag over naar de halve finale. STS 1 won na penalty’s met 8-7 van Mulo Hockey-straat, dit nadat de ploegen vorige week zondag 3-3 hadden gespeeld.

Het Havo 1, dat vorige week zaterdag met 3-2 van het Imeao 6 won, kwam zaterdag niet verder dan 1-1. Het VWO 4 wees het Imeao 1 zaterdag met 3-2 terug en gaf de tegenstander hiermee geen kans nadat vorige week al met 5-2 was gewonnen.

De halvefinalisten in de jongens U-17 klasse zijn: de Wim Bosverschuurschool, STS 2, de Sint Paschalis-school en LBO Lachmonstraat.

De uitslagen van afgelopen zaterdag in vergelijking van die met de vorige week zijn: AD Fontes Lyceum-Win Bosverschuur 2-2 (2-4); Christus Koningschool-STS 1-3 (1-4); Mulo Salvator-Sint Paschalis 4-10 (3-6) en

LBO Lachmonstraat-C.R.Frowein 4-0 (4-3).

De uitslagen van de overige op zaterdag gespeelde wedstrijden zijn als volgt: Jongens U-14: STS 2-AAHA 2-0 en C.R.Frowein-AD Fontes Lyceum 4-4. Meisjes U-21: Christus Koning-Scholengemeenschap Kwatta 5-0.

More
articles