DSB introduceert Easy Creditcard

De Surinaamsche Bank (DSB) heeft gisteren de Easy Creditcard geïntroduceerd. De eerste DSB Easy Creditcard is overhandigd aan de governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), Robert van Trikt. Hiermee stimuleert DSB giraal betalen door het aanbieden van een creditcard aan het brede publiek. Met de introductie van de Easy Creditcard maakt DSB het gemakkelijk voor al haar klanten die naar het buitenland afreizen en niet met contant geld willen reizen. De creditcard is uiteraard ook te gebruiken voor online inkopen/betalingen. De Easy Creditcard is gemakkelijk en snel aan te vragen en alle houders van een DSB euro- of USD-rekening kunnen in aanmerking komen voor deze creditcard. Gebruik van de DSB Easy creditcard is simpel. Door middel van DSB internet banking of DSB mobile banking, kan op elk moment een bedrag overgeboekt worden op de creditcard (mastercard) waarmee vervolgens betalingen verricht kunnen worden. De Easy Creditcard kon ingaande vandaag bij ieder kantoor van De Surinaamsche Bank worden aangevraagd.

More
articles