Nieuwe show Clifton Braam heet ‘Alles Kan, Niets moet’

De nieuwe theatershow van Clifton Braam heet ‘Alles Kan, Niets moet’. Het stuk wordt van oktober tot januari 2020 in Nederland gespeeld. Hierna komt Suriname aan beurt. ‘Alles Kan, Niets moet’ is volgens Braam ontstaan vanuit de gedachte om meer van zichzelf bloot te geven. Met het nieuwe stuk wil Braam zijn visie op de maatschappij geven.

Verder zal de stand-up comedian en presentator in december een stuk spelen dat speciaal voor Suriname bestemd is. Hij is ook druk bezig met het schrijven van een voor een tour in april 2020 met Danielle Dorder en Glenn Huisden met wie hij de theaterproductie ‘Buitenman, Buitenvrouw’ speelde. Clifton Braam werd geboren op 26 januari 1968 te Paramaribo. Clifton is de zoon van Harold Braam, een van de bekendste moppentappers die Suriname ooit heeft gekend, die op 12 mei 2008 op 71-jarige leeftijd plotseling overleed.

More
articles