Palm Boys verlies protest, Kampoe kampioen

Kampoe is troefcallkampioen voor het seizoen 2018-2019.

De ploeg verzekerde zich al in de voorlaatste speelronde van de winnaarsronde van het kampioenschap. Met nog een speelronde voor de boeg was Kampoe niet meer in te halen door de nummer 2 op de ranglijst, Palm Boys. Echter, aangezien de laatstgenoemde club een protest had ingediend tegen Kampoe, kon deze de titel nog niet vieren. Indien Palm Boys in het gelijk was gesteld, zou deze club zich de nieuwe kampioen mogen noemen.

Hoewel Palm Boys in het ongelijk werd gesteld, zijn er wel straffen uitgedeeld aan de spelers die zich hebben misdragen en schuldig gemaakt ontstaan van het ongerief. Palm Boys moet dus genoegen nemen met het semi-kampioenschap.

De nummer 3 tot en met 5 zijn op een gelijk aantal punten geeindigd en zullen een driehoekstoernooi spelen om de definitieve besetting. Het gaat om Shaktie, Mahaan en Topper.

De uitslagen van de gespeelde partijen zijn als volgt: Kampoe-Kolibrie 103-63. Kampoe: Ramon Ramautarsing/Chandre Khoesiaal 27 punten. Dit koppel gaf een baunie aan Arnold Oron en Eugéne Caupain van Kolibrie. Kolibrie: Marcello Belgrave/Ramon Anches 24 punten. Palm Boys-BSamboys 76-67. Palm Boys: Rawi Doebar/ Marcel Tjon A Len 20 punten. BSamboys: Rawi Ramgoelam/ Prashant Balgobind 19 punten. Toppers-Sudhar 95-54. Toppers: John O’Bryan/Alan For-ster 26 punten. Sudhar: Radjes Kalloemissier/Leendert Kwasiba 19 punten. Mahaan-Shaktie 74-72. Mahaan: Cynthia Moha-medradja/Kenneth Sabajo 21 punten. Shaktie: Ashwin Soekhai/Max Soekhai 19 punten. Formula-Ekta 77-55. Formula: Manolito Vasilda/Roel Stanton 24 punten. Ekta: Dewnarain Birtantie/Premnad Autar 24 punten.

Kampoe, Palm Boys, Shaktie, Mahaan, Toppers, Formula en Olaria hebben zich geplaatst voor deelname aan het Ster-rentoernooi. In totaal nemen tien ploegen deel aan dit toernooi, de overige vijf komen uit de verliezersronde, waar ‘t Hofje koploper is, gevolgd door SMC, Trekkers en Openbaar Groen. Programma dinsdag 5 maart (verliezersronde): SMC-Openbaar Groen; ‘t Hofje-Victorie en Mahaan-Toppers.

More
articles