Tramos ruim aan kop op Domburg

SV Tramos gaat na negen speelronde met 24 punten ruim aan kop in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Domburg Sport Bond (DSB). De ploeg won acht keer en verloor een wedstrijd. SV Arsenal volgt met 17 punten. 3.SV Felu en 4.SV Kesuzu hebben ook beide 17 punten.

Overigens verloor SV Tramos afgelopen zondag met 0-2 van SV Kitha, dit na een 0-1 ruststand. Raytjen Wijngaarde nam beide treffers voor zijn rekening. Teamgenoot Ramon Amoeita werd roodgekleurd evenals Mikel Watson, Virgil Josafath, Lorenzo Sana en Fremp-ton Amoksi van SV Tra-mos.

De uitslagen van de overige wedstrijden zijn als volgt: SV Felu-SV Manhattan 7-1 (4-0). SV Felu: Donovan Asodanoe (3x), Shaquille Pikintio, Santaro Banai, Harvey Ngwete en Ogylv Abauna. SV Manhattan: Marlon Hardjopawiro.

Geel: SV Felu: Lashley Moljong en Stefano Pikintio. Rood: SV Manhattan: Emelio Kasansoepingi (2x geel).

SV Arsenal-SV Wedjaro 3-1 (2-1). SV Arsenal: Kenji Troenoardjojo, Johnathan Wortel Dwight Kasanredjo. SV Wedjaro: Quincy Makosi. Geel: SV Arsenal: Jason Kasanredjo en Jair Wortel. SV Wedjaro: Cyrano Makosi. Rood: SV Wedjaro: Marco Sabajo wegens gevaarlijk spel en het gebruik van ongepaste termen jegens de assistent arbiter.

SV Kesuzu-SCSS Anuraagh 2-1 (1-1). SV Kesuzu: Kevin Flamingo en Wilson Kwasie. SCSS Anuraagh: Roberto Phoelli. Geel: SV Kesuzu: Silvano Dika, Kelmo Jackie en Valentino Drielingen. SCSS Anuraagh: Melvin Lansoe, doelman Manuel Room en Amitabacha Ramcharan. Rood: SV Kesuzu: bankspeler Rinaldo Lobotoe wegens het uitschelden van de arbiter.

U-20 klasse: SV Rodan-SV Kesuzu 2-2 (2-1). SV Rodan: Junior Banai en Dean Amalensi. SV Kesuzu: Zoweth Jonas en Cedric Majes.

Morgen, zondag 24 februari, gaat de tweede ronde van start. Het programma is als volgt: U-20: 10:00 uur SV Rodan-SV Tramos. Eerste klasse: 12:00 uur SV Wedjaro-SCSS Anuraagh; 14:00 uur SV Manhattan-SV Tramos; 16:00 uur SV Arsenal-SV Wilhelmina en 18:00 uur SV Felu-SV Kitha.

Arsenal heeft drie punten in mindering in verband met het opstellen van een ongerechtig-de speler in de partij tegen SV Kesuzu.

De topscorers tot nu toe zijn:

Rafihio Afata (SV Tramos) 15; Maikel Watson (SV Tramos) 13; Marvin Nijda (SV Tramos) 12; Yvis Gaaga (SV Felu) 11 en Gregory Drielingen (SV Kesuzu) 10 doelpunten.

More
articles