Finabank bezorgt CLD vierde nederlaag op rij

CLD heeft donderdagavond zijn vier-de nederlaag op rij geincasseerd in de heren hoofdklasse basketbalcompetitie. De ploeg uit Noord staat tot nu toe zonder zege. Na nederlagen te-gen SCVU, De Schakel en Ruckers was het donderdag Finabank Koi Car-per, die de oud-meervoudige lands-kampioen met 82-68 versloeg. De ruststand was 48-24.
Finabank leidde na de eerste quarter met 22-10. CLD kende een betere derde fase en vierde. In de derde quarter scoorde de ploeg 19 punten tegen 15 voor Finabank Koi Carper en in het vierde waren dat 25 om 19 punten. Echter had Finabank met de sterke eerste speelperiode de basis gelegd voor de latere overwinning.
Andrew Blijd leidde de ploeg met 20 punten. Bij CLD eindigde Ike Bruce met 19 punten.
In de heren eerste klasse wees De Arend de ploeg van Telesur na een 45-30 rustscore uiteindelijk met 78-60 terug. Dwight Simsons werd met 23 punten de topscorer bij De Arend, bij Telesur was dat Steve Blaaspijp met 25 punten.
Yellow Birds versloeg Finabank Koi Carper in de jongens U-19 klasse met 65-58, dit na een 30-26 ruststand. De topscorers waren: Shankar Persaud (Yellow Birds) 16 punten en Donna-van Rellum (Finabank Koi Carper) eveneens 16 punten.
In dezelfde klasse versloeg SCVU De Schakel met 100-48, dit na een 48-12 ruststand. Lordenzio Weibolt leidde SCVU met 26 punten en Kevin Silvin deed dat voor De Schakel met 19 punten.

More
articles