January 28, 2019


Leo Victor blijft koploper, Transvaal herstelt zich


January 28, 2019

Leo Victor heeft in het weekeinde de koploperspositie in de SVB/Telesur Eerste Divisie competitie weten te behouden. De oranjezwarte formatie was zaterdag in het  Aloysius Zichem Sportcentrum met 4-1 de betere van Broki. Bij de rust leidde Leo Victor met 2-0. Transvaal herstelde zich zondag in het Andre Kamperveen Stadion met eveneens 4-1 na een 3-0 ruststand van de 0-1 nederlaag vorige week tegen WBC. Zondag wonnen ook PVV en ACoconut. PVV klopte Papatam in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion met 8-1, terwijl ACoconut met 2-0 van Notch won op het A.Ramkhe-lawan Sportcomplex. Zaterdag scoorden Albert Nibte, Kareem Kwasie , Jeame Naana en Anthony Blijd voor Leo Victor. Vahid Vinisie deed dat voor Broki. Bij Transvaal-Voorwaarts schoten Rivaldo Doorson (2x), Ronaldo Kembel en Shaferio Bergtop raak voor Transvaal en Shorano Mawi voor Voorwaarts. PVV-Papatam 8-1 (3-0). PVV: Garvey Kwelling (4x), Donovan Dieko, Nazario Doesburg, Ithon Harderwijk en Dimotrisco Huur. ACoconut-Notch 2-0 (0-0). WBC-Santos 1-1 (1-0). Giovanni Drenthe scoorde voor WBC en Franklin Singodikromo voor Santos. SNL-West United 2-1 (1-1). SNL: Renzo Akrosie en Dennis Doekoe. West United: Denzel Etnel. Botopasi-Inter Moengo Tapu 2-2 (1-0). Botopasi: Sly Seedo en Oliver Poina. Inter Moengo Tapu: Migamba Antomoi en Giovanni Waal. Vrijdag 25 januari: Robinhood-Nishan’42 4-1 (2-0). Stand: 1.Leo Victor                                        25-9 2.Robinhood                                      23-9 3.Inter MT                                           21-9 4.PVV                                                    18-8 5.Transvaal                                         18-8 6.SNL                                                     16-9 7.WBC                                                   13-8 8.Broki                                                  9-8 9.West United                                   9-8 10.Nishan’42                                      7-8 11.Notch                                              6-8 12.ACoconut                                      6-8 13.Voorwaarts                                  5-9 14.Botopasi                                        4-8 15.Papatam                                        4-9 16.Santos                                            1-2 Programma: Woensdag 30 januari 20:00 uur Dr.Ir.Franklin Essed Stadion: Robinhood-PVV. Vrijdag 1 februari 20:00 uur Dr. Ir.Franklin Essed Stadion: Voorwaarts-Broki. Zaterdag 2 februari 16:30 uur: Ronnie Brunswijk Stadion: Notch-Nishan’42; Letitia Vriesde Sportcomplex: West United-WBC en A.Pierkhan Sportcomplex: Santos-Leo Victor. Zondag 3 februari 16:30 uur: Dr.Ir. Franklin Essed Stadion: Papatam-Trans-vaal; Ronnie Brunswijk Stadion: Botopasi-SNL en Ramkhelawan Sportcomplex: ACo-conut-Inter Moengo Tapu.