Shaktie stunt tegen Kampoe

De ploeg van Shaktie heeft donderdag vriend en vijand verrast door in een spannende ontmoeting met 82-73 van meervoudige landskampioen Kampoe te winnen in de finaleronde van de FA 2 Rum troefcallcompetitie.

Het was een gelijkopgaande partij, waarvan de zege beide kanten kon opgaan, maar Shaktie was oppermachtig in de laatste ronde. Hoogste score: Shaktie: Radje Chawhari/ Ashok Roman 27 punten.

Hoogste score: Kampoe: Jitin Ramcharan/Modj Timal 22 punten.

Mahaan boekte ook in zijn tweede wedstrijd een knappe overwinning op Ekta: 80-66. Het was vanaf de start Mahaan dat de initiatieven nam en een voorsprong opbouwde van 15 punten. Deze werd tot het einde goed verdedigd. Hoogste score: Mahaan: Judith Wondel/Cynthia Mohamedradja 20 punten.

Hoogste score Ekta: Premnad Autar/ Lekradj Kalloe 29 punten.

Toppers klopte Kolibrie met 80-66. Kolibrie nam in de eerste ronde een marge van 8 punten. Toppers kwam sterk terug en nam zelfs een 14 punten voorsprong. Hoogste score: Toppers: Marlon Reding/Hendrik Soerokromo 31 punten.

Hoogste score Kolibrie: Marcello Belgrave/Ricardo Anches 20 punten.

BSamboys won in een thriller de Wanica-derby tegen Sudhar met 78-77. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en uiteindelijk ging de winst naar BSamboys. Hoogste score: BSamboys: Anwar Rawi Ramgoe-lam/Preshant Balgobind 26 punten. Sudhar: Amresh Sheoratan/Naveen Jiawan 29 punten.

Palmboys won ook in een heel taaie en spannende wedstrijd van Formula met 82-76. De latere winnaar nam eerste een 5 punten voorsprong die later ongedaan werd gemaakt door Formula. De laatstgenoemde ploeg nam op haar beurt ook een marge van 5 punten, maar Palmboys speelde een sterke vierde ronde

en won uiteindelijk ook de wedstrijd. Hoogste score: Palmboys: Roy Madarie/Ricardo Chandler 25 punten. Formula: Wendel Grant/Amrish Balkaran 21 punten.

Programma dinsdag 22 januari: (finaleronde): Formula-Toppers; Mahaan-Kampoe; Ekta-Sudhar; Palm-boys-Shaktie en Bsamboys-Kolibrie.

More
articles