January 12, 2019


29 spelers opgeroepen voor Natio training


January 12, 2019

De nationale senioren selectie zal op dinsdag 15 januari aanstaande een aanvang maken met de trainigen. Suriname zal op 24 maart aanstaande in hat kader van de Concacaf Nations League namelijk uitkomen tegen St.Kitts & Nevis. Bondscoach Dean Gorré heeft intussen 29 spelers opgeroepen voor de eerste training. Het gaat om: Claidel Kohinor                  Robinhood Sersinio Profijt                  Leo Victor Cherwin Doorson             Transvaal Rivaldo Soesman              West United Ivanildo Misidjan              Leo Victor Purcy de Baas                    Leo Victor Miquel Darson                  Inter MT Ervin Tjon A Loi Transvaal Anduelo Amoeferie        Inter MT Isiah Helstone                   Robinhood Sergino Eduard Inter MT Ronaldo Kemble               Transvaal Brian Elshot                        Leo Victor Roxey Fer                            Robinhood Roger Rosebel                   Robinhood Garvey Kwelling               PVV Stefano Rijssel                  Robinhood Dimitri Apai                         WConnection Rivealdo Doorson            Transvaal Renzo Akrosie                   SNL Gilberto Cronie                 Leo Victor Cerezo Haabo                    Inter MT Jamilhio Rigters  Robinhood Zerguinho Deira                Transvaal Abraham Graves              Robinhood Doniël Wijdenbosch       Robinhood Ayad Godlieb                     Robinhood Urano Morris                     Transvaal Michiel Revales WBC Suriname speelde op 6 september van het vorig jaar in haar eerste Concacaf Nations League kwalificatiewedstrijd op Guadeloupe 0-0 tegen Dominica. Op 13 oktober werd het in eigen huis 5-0 tegen de Britse Maagdeneilanden en op 17 november verloor Natio met 2-1 op en van Jamaica. Suriname staat na drie speelrondes op de zestiende plek met 4 punten.