Sunnypoint, SVH en Pokigron in de race voor bonuspunten

Sunnypoint, SVH en Pokigron zijn in de race voor de bonuspunten, die worden ge-geven aan de nummer 1 en 2 bij aanvang van de finaleronde bij de Wanica Sport Organisatie (WSO). Sunnypoint is na zes speelronde momenteel koploper met 14 punten, gevolgd door SVH en Pokigron als respectievelijk tweede en derde met elk 14 punten. De top 6 gaat over naar de finale-ronde, waarvan de nummer 1 twee bonuspunten krijgt en de nummer 2 een bonuspunt. FTN, Toerano en TBL volgen als respectievelijk vierde, vijfde en zesde op de voorlopige standenlijst.

Afgelopen zondag won Pokigron met 2-1 van TBL. Deze score was al vóór de rust bereikt door doelpunten van Bradley Linga en Giovanni Joop van Pokigron en Jael Pi-nas van TBL. Geel: Pokigron: Saverio Nel-son. TBL: Zoweth Jonas en Theo Bakatia.

Toerano klopte Interkaja met 4-1, na een 2-1 ruststand. Toerano: Gayel Kantoo, Gor-dan Bloemhart (2x) en Anthony Sante.

Interkaja: Jason Mina. Geel: Interkaja: Jer-rel Adjako en Charley Poeketie. Toerano: Iban Mando, Antony Sante, Valentino De Switt en Gordan Bloemhart. Rood: Interka-ja: Jerrel Adjako.

Sunny Point was met 4-2 de betere van FTN. De ruststand was 1-1. Sunny Point: Emauel Koeba en Danlas Afiankoi (3x). FTN: Chamot Amiemba en Jerrel Koese.  Geel: Sunnypoint: Maikel Kwasi, Kevin Perre en Michel Poko. FTN: Mekailis Eduards, Jerrel Koese, Chamot Amiemba en Dario Eduards. Rood: FTN: Dario Eduards.

Stand:

1.Sunnypoint                     14 uit 6

2.SVH                                    13 uit 6

3.Pokigron                          13 uit 6

4.FTN                                    10 uit 6

5.Toerano                           9 uit 6

6.TBL                                     5 uit 6

Gremio                                 3 uit 5

Inter Kaja                            1 uit 6

Programma zondag 6 januari: 13.00 uur FTN-Toerano; 15.00 uur Pokigron-Interka-ja; 17.00 uur SVH-Sunnypoint.

More
articles