General Boys haalt uit tegen Real Express

SV General Boys is zondag een maatje te groot geweest voor Real Express in de voetbalcompetitie van het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB). General Boys won na een 4-0 ruststand uiteindelijk met 7-2 door treffers van John Atida, Orveo Aviankoi, Batistuta Joohna (3x), Mitchel Kastie (auto goal) en Zianeil Tida. Voor Real Express scoorden: Stanley Benjamin en Clifton Kastier. Geel was er voor Aviankoi en Jean-Marc Pinas van Real Express.

SCCV De Rest wees SV Gingeston met 2-0 terug, dit na een 0-0 ruststand. De doelpunten van SCCV De Rest kwamen van Furgill Burnett en Enferny Linger. Burnett werd geel ge-kleurd.

Rood was er voor Denzel Bonjasking van SV Gingeston.

Intervlijt en SV Bataliba speelden 0-0.

SV Van Dijk won met 2-0 van Real Abenaston. De ruststand was 1-0. De treffers kwamen op naam van Shelton Akooi en Oele Donk. Geel: SV Van Dijk: Shelton Akooi en Orveo Pinas. Real Abenaston: Marlon Amania, Ferdinand Paulus, Jekini Paulus, Valentino Paulus en Nino Pinas.

Programma zondag 16 december: 10:00 uur Sv Guanini-SV General Boys; 12:00 uur Real Abenaston-SV Bataliba; 14:00 uur SV Gingeston-SV Van Dijk en 16:00 uur Intervlijt-Real Express.

More
articles