SLM verwelkomt tweede aanwinst binnen B737-700 vloot

Morgen, woensdag 13 december, verwelkomt de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), haar tweede aanwinst binnen de B737-700 vloot, ‘District of Brokopondo’, onder registratie PZ-TCT met als serienummer MSN 29356 op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven. In Tucson – Arizona wordt nu de laatste hand gelegd aan de PZ-TCT met betrekking tot het aanbrengen van de SLM-kleuren en enige documentatie.
Nadat de personeelsleden van de verschillende diensten, waaronder Flight Operations, Security and Safety en het Maintenance Departement, de verschillende checks hebben uitgevoerd, zullen de piloten van de SLM de PZ-TCT rechtsreeks vanuit Tucson – Arizona overvliegen naar Paramaribo (PBM).
De luchtvaartautoriteit Casas zal na aankomst van het vliegtuig in Suriname, nagaan of het vliegtuig voldoet aan de nationale en internationale luchtwaardigheidsstandaarden, waarna er een certificaat van luchtwaardigheid wordt afgegeven. Na goedkeuring van de manuals en het luchtwaardig verklaren van de PZ-TCT, ligt het in de planning van de SLM om reeds in de eerste week van januari 2019, de ‘nieuwe aanwinst’ binnen het regionale vliegschema op te nemen.

More
articles