Jai Gandhi en Pintoboys spelen troefcall bekerfinale

Jai Gandhi en Pintoboys staan vanavond tegenover el-kaar in de finale van het FA 2 Rum bekertoernooi van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB). Jai Gandhi verraste donderdag vriend en vijand door de ploeg van Kampoe overtuigend te verslaan met 81-71. Het was Jai Gandhi die al in de eerste ronde een marge van 7 punten op-bouwde en zelfs vergrootte naar 22 in de tweede ronde. Kampoe won de derde ronde, maar Jai Gandhi wist een 11 punten voorsprong goed te verdedigen. Hoogste score: Jai Gandhi: Narish Sewradj/Shaileshkoemar Bal-gobind 37 punten. Kampoe: Dara Ramcharan/Manodj Timal 21 punten. Ook Pintoboys verraste Kolibrie door in een spannende ontmoeting waar ploegen aan elkaar gewaagd waren met 77-72 te winnen. Kolibrie domineerde de eerste en tweede ronde. In de derde fase kwam Pintoboys sterk terug en nam een voorsprong van 4 punten, die in de laatste ronde met man en macht verdedigd werd. Hoogste score: Pintoboys: Rekash Soekha/Soerishkoemar Pancham 25 punten. Kolibrie: Armand Dewkindan/John Esseboom 30 punten. Programma vanavond in Sportcafé Munder: 20:00 uur: 3e/4e Kampoe-Kolibrie en finale Jai Gandhi-Pintoboys.

More
articles