Shimara Jap Miss Supranational Caribbean 2018

De 10e editie van Miss Supranational, een internationale missverkiezing die in Europa is ontstaan, werd afgelopen vrijdag 7 december gewonnen door Miss Valeria Latorre uit Puerto Rico. De overige plekken in de top5 waren respectievelijk voor de missen uit de Verenigde Staten, Polen, Indonesië en Mexico. Onze Miss Supranational Suriname 2018, Miss Shimara Jap behaalde geen plek in de top25. Maar zij komt naar huis met een kroon en subtitel van Miss Supranational Caribbean 2018. De subtitel van de “Continental Queen” gaat naar de 2e Miss uit dat continent met de hoogste score indien & die niet in de top5 is beland. De Stichting Beauties of Suriname Pageants is enorm trots met dit behaalde resultaat. Hedenavond, zaterdag 8 december, zal ook Mister Supranational Suriname, Mister Angelo Wijngaarde zijn best doen tijdens de 3e editie van Mister Supranational.

More
articles