December 4, 2018


Happy Boys ruim langs hekkensluiter Jong Aurora


December 4, 2018

Happy Boys heeft bij de voortzetting van de SVB Tweede Divisie competitive ruim gewonnen van hekkensluiter Jong Aurora. Het werd 5-0 na een ruststand van 4-0. Galgyto Talea (2x), Romano Stekkel  en Evani Esperance vonden het net voor Happy Boys. Hubert Lugard van Jong Aurora scoorde in eigen doel. Happy Boys bezet thans de tweede plek achter koploper KD. KD zelf won met 1-0 van Slee Jr. De score was al vóór de rust bereikt door een treffer van Didio Deel. De partij tussen Flamingo en Real Moengo Tapoe werd gestaakt bij een 0-0 stand. Het duel Tahiti-Junior werd afgelast. Stand Tweede Divisie: Vereniging          Gesp     Pnt 1.KD                       4              12 2.Happy Boys     3              9 3.Tahiti                 2              6 4.Bintang Lair     3              6 5.Flamingo          2              3 6.Real MT            3              3 7.Junior                2              1 8.Slee Jr               3              1 9.Flora                  0              0 10.Deva Boys     2              0 11.Jong Aurora  4              0 De topscorers tot nu toe zijn: Melvin Valies (Bintang Lair) 3 doelpunten; Severino Emanuels (Deva Boys); Vangelino Sastromedjo (Bintang Lair); Melito Brewster (Flamingo); Rosjano Haabo (Tahiti); Galgyto Talea (Happy Boys); Evani Esperance (Happy Boys); Jerry Boldewijn (Happy Boys) en Didio Deel (KD) elk 2 doelpunten. Programma: Donderdag 6 december: 20:00 uur: Deva Boys-Happy Boys (Dr.Ir. Franklin Essed Stadion). Zaterdag 8 december: 16:30 uur: Jong Aurora-Slee Jr. (Aloysius Zichem Sportcentrum); Tahiti-Bintang Lair (Bigi Wee, Brokopondo). Zondag 9 december: 16:30 uur: KD-Junior (A.Ramkhelawan Stadion) en Real Moengo Tapoe-Flora. Flamingo is vrij.