November 28, 2018


Golfers in de prijzen in Frans-Guyana


November 28, 2018

De Surinaamse golfers zijn in de prijzen gevallen tijdens het Invitational Tournament “Open des Guyanas” in Frans-Guyana Ridel Doekoe eindigde in de heren A-klasse op de tweede plaats. In de dames A-klasse was de eerste tot de derde plek een Surinaamse aangelegenheid, te weten: 1.Patty Tjin a Tsoi, 2.Petra Beems en 3.Carmelita van den Blankevoort De prestaties van de Surinamers zijn als volgt: Heren A-klasse 1.Seyer Noel 2.Doekoe Ridel (Sur) 3.Gazin Laurent Heren B-klasse: 1.Gerbaud Cyril 2.Le May Julien 3.Moreau Didier Dames A-klasse: 1.Tjin a Tsoi Patty (Sur) 2.Beems Petra (Sur) 3.Van den Blankevoort Car-melita (Sur) Dames B-klasse: 1.Constable Guylene 2.v/d Jagt Margerith (Sur) 3.Rosiere Marie-Sophie Veteranen: 4.Oemrawsingh Perry (Sur) 5.Van Kessel Geertje (Sur) 6.Carage Thierry Op 1 december 2018 vindt het Canadian Bank Note tournament plaats op de golfbaan van Paramaribo. Er zal vanaf half 07:30 uur ‘s morgens tot 18:00 uur ‘s middags gespeelde worden. Het toernooi wordt ge-heel gesponsored door de Canadian Bank Note.