CIC lanceert nieuwe waspoeders

De N.V. Consolidated Industries Corporation (CIC) heeft in kader van de afsluiting van activiteiten rond haar 50-jarig bestaan, gemeend om drie nieuwe Ozon waspoeders op de markt te brengen. Daarnaast heeft het bedrijf ook haar logo vernieuwd, terwijl ook de Ozon wasverzachters een nieuwe verpakking krijgen. Volgens Aisha Esseboom, marketing manager CIC, vindt de introductie van het nieuwe logo, de waspoeders en de wasverzachters in nieuwe verpakking, zowel in Suriname als in het buitenland, in december plaats. In Suriname zal dat tijdens de jaarbeurs geschieden.
CIC exporteert naar twaalf verschillende landen in de regio waarvan Guyana, Trinidad en Jamaica in de top drie zitten. Klanten in het binnen- en buitenland hebben meegewerkt aan het uitkiezen van het nieuwe logo en de geuren voor de nieuwe waspoeders. CIC heeft bij de invoering van de nieuwe waspoeders, de Power Active formule behouden. De drie verschillende lang blijvende geuren zijn namelijk: Morning Breeze, Fresh Linen en Floral Fields. De Ozon wasverzachters zijn in een vernieuwde verpakking verkrijgbaar in de geuren: Tender Love, Ocean Breeze, Sweet Surprise en Soft Flower. In het komende jaar zullen alle producten voorzien worden van een nieuw label met het nieuwe logo. CIC heeft een heel jaar voor haar 50-jarig bestaan verschillende activiteiten georganiseerd, waarbij terug werd gegeven aan de gemeenschap. Deze activiteiten waren onder andere de Ozon Splash, Back 2 the future met Ozon waarbij aan scholieren werd geleerd hoe de waspoeder wordt gemaakt.
Vervolgens werd het project 50/50 uitgevoerd waarbij het bedrijf in samenwerking met bekende Surinamers, gedurende vijf maanden vijfhonderd pakketten heeft weggegeven aan bedrijven, instanties of personen.
Dit project werd vandaag afgesloten met een laatste donatie aan zes ziekenhuizen, vijf kindertehuizen, vijf bejaardentehuizen en het Korps Brandweer Suriname. De donatie heeft een totale waarde van SRD 16.000.

door Priscilla Kia

More
articles