November 23, 2018


Kampoe, Sudhar, SMC en Victorie naar kwartfinale


November 23, 2018

Kampoe, Sudhar, SMC en Victorie zijn de eerste vier ploegen die zich hebben geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi binnen de FA 2 Rum troefcallcompetitie. Kampoe verloor weliswaar zijn laatste wedstrijd tegen Olaria met 77-78. Het was een gelijkopgaande wedstrijd waarbij Olaria aan het langste eind trok. De hoogste score bij Olaria kwam van Soeradj Ramdien en René Manbodh met 23 punten. Bij Kampoe waren dat Jitin Ramcharan en Dewperkash Sewak met 29 punten. Sudhar kwam tegen SMC terug van een achterstand en won met 88-84. Ook in dese partij waren ploegen aan elkaar gewaagd. In de tweede ronde gaf het Sudhar-koppel Ajay Sewnandan/Sunil Gokoel een baunie aan het SMC-koppel Niemchand Radji/Satish Jhinnoe en nam Sudhar een marge van 9 punten. Deze voorsprong werd daarna goed verdedigd. Hoogste score: Sudhar: Ajay Sewnandan/Sunil Go-koel 40 punten. SMC: Shaliskumar sewradj/Parween Phalai 24 punten. Zowel Sudhar als SMC zit in de volgende ronde. Victorie maakte korte metten met ‘t Hofje. Het werd vrij eenvoudig 108-61. In de derde ronde gaf het Victorie-koppel Severinus Horb/ Roy Luitjes een baunie aan het koppel Willem Jackson/ Otmar Keerdijk van ‘t Hofje. Victorie nam toen een 39 punten voorsprong die later werd uitgebreid. Horb en Luitjes hadden met 41 punten de hoogste score bij de winnende ploeg. Bij ‘t Hofje scoorden Keerdijk en Jackson met 21 punten het hoogst. Ekta won met 84-65 van Openbaar Groen. Ekta nam in de eerste ronde een voorsprong van 25 punten, die tot het einde werd verdedigd, Hoogste score: Ekta: Vijay Roman/Premnad Autar 27 punten. Openbaar Groen: Dhanes-kumar Khargoe/Murwin Ment 19 punten. De competitie wordt op dinsdag 27 november voorgezet met de volgende wedstrijden in poule A en B: Shaktie-Toppers; Palmboys-Trekkers; Jai Gandhi-Kolibrie. Eindstand poule C en D: Poule C: 1.Kampoe en 2.Victorie. Poule D: 1.Sudhar en 2.SMC.