November 23, 2018


Bal weer aan het rollen op Domburg


November 23, 2018

De bal is sinds afgelopen zondag weer aan het rollen bij op Domburg. De Domburg Sport Bond (DSB) opende onder veel publieke belangstelling de competitie voor het seizoen 2018-2019 met de partij tussen s.v.Manhattan en SV Felu. De aftrap werd verricht door SVB-directeur John Muntslag en DSB-voorzitter Ashok Ramdoel. Er werden vier duels afgewerkt en de uitslagen zijn als volgt: SV Felu-s.v.Manhattan 8-1 (5-1). SV Felu: Yves Gaaga, Berwick Popoe, Clifton Boobo, Ogylvin Abauna (3x) en Gideon Amoida (2x). Manhattan: Dwight Kasanredjo. Geel: s.v.Manhattan:  Reno Todi-medjo. SV Felu: Shaquille Pikientio. SV Arsenal-SV Wedjaro 3-0 (2-0). SV Arsenal: Shamier Nanekhan, Danio Wortel Danio en Jair Wortel. Geel: SV Wedjaro: Max Bona-part. Arsenal: Ferrol Karijoredjo, Clerence Ranoeseti-ko en Dion Wortel. SV Kesuzu-SCSS Anu-raagh 3-1 (2-1).SV Kesuzu: Mike Tjong Ajong en Gregory Drielingen (2x). Geel: SCSS Anuraagh: Roberto Phoelli. SV Kesuzu: Giljermo Felter en Mike Tjong Ajong. Rood: Manuel Room (2x geel) en Lansoe Melvin van SCSS Anuraagh. SV Tramos-SV Kitha 3-1 (2-1). SV Tramos: Rafihio Afata,  Marvin Nijda en Fur-gill Nijda. SV Kitha: Kevin Sabajo. Geel: SV Tramos: Gregory King en Virgil Josafath. SV Kitha: Mitchel Kaboelefoedo en Clifton Kaboelefoedo. Programma bekercompetitie zondag 25 november: 12.00 uur SV Felu-SV Wilhelmina; 14.00 uur SV Ar-senal-SV Tramos; 16.00 uur SV Wedjaro-SV Kesuzu en 18.00 uur SCSS Anuraagh-SV Kitha. SV Manhattan is vrijgeloot voor de beker en zal uitkomen tegen de beste verliezer van zondag.