Combé Markt heeft nooit producten van mindere kwaliteit geleverd

De afgelopen periode hebben veel mensen op onder andere sociale media geklaagd over de producten die in de voedselpakketten zitten die verstrekt worden door de regering. De krant heeft achterhaald dat de producten geleverd worden door de groothandel B. Chotelal.
Radjen Ramsoedit, directielid van Combé Markt, zegt desgevraagd dat Combé Markt in het begin van het voedselpakkettenproject wel producten heeft geleverd, maar nooit klachten heeft gekregen over de kwaliteit van de producten. “Mensen hebben nooit geklaagd, omdat wij betere producten leveren.”
Ramsoedit gaf te kennen dat de groothandel B. Chotelal nu het monopolie heeft en zich niet graag bemoeit met de zaak. Het aantal mensen dat uit bittere noodzaak een beroep doet op de regering is door de jaren heen enorm gestegen. De regering verdeelt voedselpakketten om de ergste klappen van de crisis op te vangen.
Mensen die in aanmerking komen voor een voedselpakket, hebben via verschillende kanalen hun misnoegen geuit. De meest voorkomende klacht is dat de producten van mindere kwaliteit zijn. Maar de pakketten inhoud lijken ook minder producten te bevatten. Op sociale media hebben heel wat mensen hun ontevredenheid geuit. Ook zijn personen die de pakketten verstrekken, beschuldigd van oneerlijk handelen. Zo was er op Facebook een post geplaatst waarin stond dat een heer producten uit de pakketten haalt.
Groothandel B. Chotelal weerspreekt dat er goederen van slechte kwaliteit in de pakketten worden gestopt. Het bedrijf benadrukt dat er met producten van goede kwaliteit wordt gewerkt. Voorts deelt de groothandel mee, dat de schaarste aan aardappelen en uien is opgeheven en de prijs voor een kilo genormaliseerd is en thans SRD 3 bedraagt.

 

-door Kimberley Fräser-

More
articles