Boeing schiet van landingsbaan op luchthaven Guyana

Een Boeing 757-200 vanĀ  Fly Jamaica Airways, is vanmorgen tijdens de landing op de Cheddi Jagan International Airport in Guyana, van de baan geschoten. Aan boord waren 120 passagiers en 8 bemanningsleden.

Zes mensen raakten gewond en zijn opgenomen in het Diamond Regional Hospital. De Guyanese minister van openbare werken, David Patterson, zegt dat de toestand van de mensen stabiel is en dat zij niet ernstig gewond zijn. Volgens hem zijn er ook nog meldingen van passagiers met lichte verwondingen. Het vliegtuig was net op weg naar Canada, toen de piloot toestemming vroeg om terug te keren, omdat er een hydraulisch probleem was. De vlucht vertrok om 2:10 AM en om 2:21 AM deed de piloot melding van het probleem. De Boeing 757-200 is een tweemotorig vliegtuig. De desbetreffende autoriteiten zijn bezig met het onderzoek. (Zie foto op pagina 2).

More
articles