November 6, 2018


Welgedacht C walst over Hindelaya


November 6, 2018

Hindelaya is zondag geen partij gebleken voor s.v.Welgedacht C. Bij de voortzetting van de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) wees Welgedacht C de tegenstander met 7-2 terug, dit na een 2-0 ruststand. Nitin Au-tar, Risto Manau, Efareldo Salauwma, James Stoard (2x) en Ifanil Vrede (2x) scoorden voor Welgedacht C. Ritish-koemar Mehilal en Rieshal Ramnarain deden dat voor Hindelaya. a.s.Highwaystar klopte Jivan Jotie met 4-0 na een ruststand van 1-0. De doelpunten kwamen van Gregory Clemens, Clairens Laurens (2x) en Ivanildo Pinas. Cruzeiro ging na een ruststand van 1-0 uiteindelijk met 2-1 langs Interpul. Voor Cruzeiro scoorden Laurence Amatredja en Orlando Bree. Esmon Beukenhout deed dat voor Interpul. In de tweede klasse speelden Real Fredrikshoop en BKV 2-2 gelijk na een 2-0 ruststand in het voordeel van Real Fredrikshoop. Voor deze ploeg vonden Harold Komis en Moh. Isaac het net. Hun teamgenoot Paul Alibuks scoorde in eigen doel, terwijl Rodney Biek-man de andere treffer van BKV voor zijn rekening nam. Het vervolgprogramma is als volgt: Vrijdag 9 november: Eerste klasse: 18.30 uur Interpul- HVV en 20.20 uur s.v. Welgedacht C-Jivan Jotie. Zondag 11 november: Tweede klasse: 10.30 uur    SCV-s.v.Welgedacht C II. Eerste klasse: 12.30 uur Sudhar-a.s.Highwaystar; 14.30 uur Hindboys-Cruzei-ro en 16.30 uur Hindelaya-Neta Dell.