Sudhar en Highwaystar nog ongeslagen bij LSO

De ploegen van Sudhar en a.s.Highwaystar zijn na respectievelijk vijf en vier wedstrijden nog steeds ongeslagen in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO). Sudhar won zondag met 5-1 van Jivan Jotie, dit na een 1-0 ruststand. De doelpunten van Sudhar kwamen van Kevin Eiflaar, Ryan Koendjbiharie, Ritesh Naigi en Duerengo Vola. Steven Plato van Jivan Jotie scoorde in eigen doel.

Teamgenoot Marino Mac Donald vond het net voor Jivan Jotie.

Highwaystar ging na een 0-0 rust-score met 2-0 langs Interpul. Errol Lantveld en Quincy Pinas waren de doelpuntenmakers.

s.v.Welgedacht C klopte Neta Dell met 4-1. De ruststand was 1-1. De doelpunten van de winnende ploeg kwamen van: Liandro Sampake, Ra-tish Sanohar, James Stoard en Amarkoemar Ramawadh (autogoal). Voor Neta Dell scoorde Ravesh Bansie.

Eveneens in de eerste klasse, won Cruzeiro vrijdag na een 2-1 ruststand met 4-2 van Hindelaya. Cru-zeiro: Laurence Amatredja, Orlando Bree, Roxanno  Martosoekatmo en Rieshal Ramnarain (autogoal). Hin-delaya: Ritishkoemar Mehilal en Earl van der Weerd.

Uitslagen tweede klasse: vrijdag 26 oktober: Caravan 2010-s.v.Welge-dacht 2-1 (1-0). Caravan 2010: Avinash Nakched en Wikaash Parmesardin. Welgedacht C: Moh. Abdoel Ozir. Rood: Donnevan Bromikkie en Timothy Gefferie (beiden 2x geel).

Zondag 28 oktober: KD 2011-BKV 5-1 (2-1). KD 2011: Jonso Alida, Chan-drelmo Emanuals, Jason Hensen, Chinoa Pavion en Jerzy Wildeboer. BKV: Tieren Ghiraw.

Programma: Vrijdag 2 november:

18.30 uur tweede klasse: Jong Hindelaya-Shivaz Group en 20.20 uur eerste klasse: Neta Dell-Hindboys. Zondag 4 november: Tweede klasse: 10.30 uur Real Fredrikshoop-BKV. Eerste klasse: 12.30 uur Cru-zeiro-Interpul; 14.30 uur s.v.Welgedacht C-Hindelaya en 16.30 uur Ji-van Jotie-a.s.Highwaystar.

More
articles