Kampoe, Toppers en Sudhar strijden voor bonuspunten

De ploegen van Kampoe, Toppers en Sudhar zullen in een driehoekstoernooi strijd moeten leveren voor bonuspunten in de FA 2 Rum troefcallcompetitie. Kampoe en Toppers maakten dinsdag geen fout en wonnen beide hun wedstrijden. Vewacht wordt dat Sudhar zich donderdag ook aansluit na gespeeld te hebben tegen Trekkers.

Donderdag staat in elk geval de eerste beslissingswedstrijd tussen Kampoe en Toppers op het programma.

Kampoe blikte dinsdag BSamboys in met een monster score van 102-44. De ploeg vergrootte een voorsprong van 19 punten uit tot 53 punten. Kampoe: Tony Prasad/ Viresh Changoer 28 punten. BSamboys: Prashant Balgobind/Krishnapersad Ori 22 punten.

Toppers wees SMC met 91-73 terug door een marge van 5 punten uit te breiden naar 23 punten. Toppers: Hendrik Soerokromo/ Marlon Reding 27 punten. SMC: Shailish-koemar Sewradj/Rinaldo Janbahadoer 23 punten .

Openbaar Groen won vrij verrassend van Mahaan: 77-69. Openbaar Groen: Elfriede Fer/Heinrich Ernst  25 punten. Mahaan: Sandro Colli/Judith Wondel 25 punten.

Ook Pintoboys verraste vriend en vijand door Ekta in met 94-49 te verslaan. De ploeg had een voorsprong van 30 punten verruimd tot  45 punten. Pintoboys: R.Mohan/Amiet Baldan 30 punten. Ekta: Ramkrishna Sital/Dewnarain Birtantie 18 punten.

Shaktie won de Soekhai-derby van Olaria met 82-73. Shaktie: Faizel Abdoel/Mahesh Khaimraj 22 punten. Olaria: A.Bhageloe/ Siegman van de Vijver 19 punten.

Programma donderdag 25 oktober: Victorie-‘t Hofje; Sudhar-Trekkers; Formula-Jai Gandhi; Kolibrie-Palmboys en Kampoe-Toppers (beslissingswedstrijd voor de eerste plaats).

More
articles