PL reserveert kwart miljoen viering 20-jarig bestaan

De politieke partij Pertjajah Luhur (PL) heeft gisteren in verband met haar 20-jarig bestaan, een aantal activiteiten aangekondigd. Partijvoorzitter Paul Somohardjo zei dat een kwart miljoen (250.000) SRD is gereserveerd om deze activiteiten te ontplooien. Het geld dat beschikbaar is gesteld, komt deels van partijtoppers en hoge functionarissen die voorheen 10 procent van hun bezoldiging hebben afgedragen aan de partij en sponsoren. De herdenking en viering vinden plaats op 1 december aanstaande, terwijl de jaardag van de partij op 5 december is. Op de jaardag zelf worden geen activiteiten gehouden.

Er zijn gesprekken gevoerd met kernen uit diverse districten om het 20-jarig bestaan tot een onvergetelijk dag te maken. Somohardjo zei dat de partij samen met de kernen, een mobilisatie op gang zal brengen om te laten zien dat de PL er nog steeds is. Voor de seniorenburgers en kinderen die geregistreerd zijn, zal iets speciaals worden gedaan.

Naast de viering op 1 december is er ook een lezing gepland, welke als thema heeft: ‘20 jaar PL, 20 jaar later’. Er zal waarschijnlijk ook een autobiografie van de partijvoorzitter uitkomen. Verder kijkt de voorzitter uit naar de bestuursverkiezingen op 29 januari. In die periode vindt ook de jaaropening plaats en de lancering van de verkiezingscampagne 2020. Het zal de laatste verkiezing zijn waaraan Somohardjo zal deelnemen.

More
articles