Styx opnieuw langs Mengao

Het is de ploeg van ZV Mengao opnieuw niet gelukt te winnen van Styx in de hoofdklasse futsalcompetitie. De semi-kampioen verloor zondagavond met 3-5 na de 2-6 nederlaag op zondag 24 juni in de eerste ronde.

Regerend landskampioen Styx zag Brito De Oliveira twee keer scoren.

ZV Zwaluw’96 had met 13-3 geen kind aan ZV Inter Jakin. Ike Adams leidde ZV Zwaluw’96 met 4 doelpunten. ZV Zwaluw’86 op donderdag 21 juni in de eerste ronde met 5-4.

Ook ZV All Stars wees Giants voor de tweede maal dit seizoen met lege handen terug. Het werd 4-1 na de 4-3 zege op 21 juni. Iveraldo Pengel van ZV All Stars werd met twee treffers de topscorer van de partij.

Donderdag klopte FCB de ploeg van The Lions met 7-3, een partij waarin Terrence Pinas van FCB vier treffers voor zijn rekening nam. Op zaterdag 30 juni won FCB in de eerste ronde met 6-3,

De uitslagen van de overige gespeelde wedstrijden zijn als volgt: Zondag 21 oktober: Tweede klasse: FC Call-wee-ZV Zwaluwtjes 10-6. Furgill Burnett, Kevin Cairo en Reggy Cullimore van FC Callwee, en Ishaan Jabbar, Gavin Soekha van ZV Zwa-luwtjes elk 2 doelpunten. De partij tussen ZV Tirotet en BVN vond geen voortgang aangezien BVN niet kwam opdagen.

ZV Zwaluw’96 2-FC Castilla 4-2. SV Kabel Boyz-Gofavo 7-0. Miquel Fikki van SV Kabel Boyz 3 doelpunten. Overigens werd de partij afgefloten omdat Gofavo op een gegeven moment te weinig spelers op het veld had. SV Brodas-FC Fire Fighters 2-0.

Donderdag 18 oktober: Eerste klas-se: ZV Bombel-FC Pro-Bintang Lair 6-3. Geston Martin en Sergei Schei-ne-man van ZV Bombel 2 doelpunten. ZVV Kismet-ZV Chape 7-6. Ronald Ida van ZV Chape 4 doelpunten.

Woensdag 17 oktober:

Tweede klasse: FC Callwee-ZV Tiro-tet 9-3. Reggy Cullimore Reggy en Tevin Linger van FC Callwee elk 3 doelpunten. Eerste klasse: Ultimate 17-Futsal Club Gioan 5-5. Valentine Drielingen, Herly Kasan van Ultimate 17 en Giorgio Adelaar van Futsal Club Gioan elk 2 doelpunten. Djogo 2000-Stibula 4-4. Furgill Ong A Fat (Djogo 2000) 2 doelpunten. FCB 2-SV Or-kaan 4-2.

More
articles