Goede belangstelling voor Kwatta Beach Wrestling Fest

 

Er blijkt goede belangstelling te zijn voor de Kwatta Wrestling Fest. De Surinaamse Worstel Federatie (SWF) organiseert dit worstelspektakel op zondag 14 oktober aanstaande op het zand op het Sportcomplex Kwatta, waarbij er op het zand gestreden zal worden. Het toernooi is tevens een kwalificatie event voor de Barbados Beach Cup, die op 3 en 4 november gehouden wordt. De opgave van deelname vanuit de verschillende worstelclubs is goed te noemen. Er hebben zich reeds meer dan 50 worstelaars  opgegeven voor deelname.

Op deze dag zal er gestreden worden in verschillende klassen. De weging en loting vinden ook de dag van het toernooi plaats. De gewichtsklassen zijn 90+, -90kg, -80kg en -70kg voor de senioren, terwijl er ook juniorenklassen zijn. Per klasse zullen worstelaars in meerdere wedstrijden moeten uitkomen. De wedstrijden worden volgens de UWW-regels gehouden. De worstelaar die als eerste 3 punten haalt, is de winnaar. De atleten melden zich om 14.00 uur aan voor de weging en klasse-indeling. De wedstrijden beginnen om 16.00 uur. De toegang tot dit evenement is geheel gratis.

More
articles