October 9, 2018


Heengaan Pahladsingh grote klap voor VHP


October 9, 2018

“Het heengaan van Radjen Pahladsingh is een grote klap voor de VHP en de zakenwereld”, aldus VHP-parlementariër Mahinder Jogi. Binnen een week heeft de partij twee belangrijke personen verloren, namelijk Sheilendra Girjasing die zondagnacht op 62-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Nederland overleed en gisteren Radjen Pahladsingh, ondernemer en oud-penningmeester tevens adviseur van de VHP. Pahladsingh was een partijlid van het eerste uur. Volgens Jogi heeft hij een wezenlijke bijdrage geleverd binnen de partij en had hij daar ook veel gezag. Pahlad-singh was integer, stimuleerde anderen en verrichtte zijn werk naar behoren, waarbij hij gebruikmaakte van zijn kennis, ervaring en wijsheid. Hij was niet iemand die overhaast handelde, maar weloverwogen besluiten nam. Pahladsingh zette zich volgens Jogi ook in voor zijn medemens en bekommerde zich altijd over de minderbedeelden. Hij reikte daarom altijd een helpende hand toe aan deze doelgroep. Volgens zijn naasten leed Pahladsingh onder het verlies van zijn enige zoon Ravin, die het leven liet tijdens een boot incident op de Surinamerivier. Het leven had sindsdien weinig betekenis meer voor hem. door Kimberley Fräser