Kampoe verslaat Kolibrie in enerverende slotfase

Kampoe heeft dinsdagavond bij de hervatting van de FA 2 Rum-troefcallcompetitie pas in de slotfase weten te winnen van Kolibrie. In een spannende ontmoeting werd het 81-77. Kolibrie had tot en met de laatste ronde een voorsprong van 4 punten en liep zelfs uit naar 7 punten nadat de eerste score binnen kwam. Echter verloren de overige 3 koppels waardoor Kampoe met 4 punten verschil won. Hoogste score Kampoe: Dara Ramcharan/Shailes Gajadhar 27 punten. Kolibrie: Jules Keerveld/Iwan Henny 25 punten.

Toppers maakte gehakt van Formula en won grandioos met 117-41. Toppers was vanaf het begin de dominante ploeg en maakte al vroeg een einde aan alle illussies van Formula door reeds de eerste ronde en ook de derde ronde grandioos te winnen. De ploeg nam zodoende een ruime voorsprong

van 60 punten. Alles bleek te lukken bij Toppers en de ploeg had vrouwe fortuna duidelijk aan haar zijde aangezien alle vier koppels goed scoorden. De hoogste score was voor Allan Forster en Alfred Vorm met 34 punten. Bij Formula waren dat Roel Stanton en Duncan Budel met 14 punten.

Mahaan won in een enerve-rende wedstrijd waarbij ploegen aan elkaar gewaagd wa-ren met 91-61 van Victorie.

Victorie nam al vroeg een 10 punten-voorsprong, maar Mahaan kon die in de derde ronde wegpoetsen door met 31-10 te winnen. De ploeg nam zelfs een voorsprong van 11 punten die later in de vierde

ronde werd vergroot.

Hoogste score: Mahaan: Jamilla Idu/Marciano Sastro 33 punten. Victorie: Marselo Luitjes/Hugo Starke 23 punten.

De verrassing van de avond was de overwinning van ‘t Hofje op Ekta: 78-74. Al in de eerste fase nam ‘t Hofje een 10 punten-voorsprong die werd verdedigd tot de laatste ronde. Bij ‘t Hofje scoorden liefst drie koppels hoog, te weten: Ricardo Noslin/Guno Burleson, Ronald van Russel/Johan Shakison en Sigeurt Starke/Farley Saldi elk 20 punten.  Ekta: Vijay Roman/Anoepkoemar Rangai 25 punten.

SMC klopte Olaria met 80-72. De overwinning kon beide kanten opgaan, maar SMC trok aan het langste eind.

SMC: S.Jhinnoe/Nimeschand Radjie 27 punten. Olaria: Tariq Tangali/Siegman van den Vijver 22 punten.

Programma donderdag 4 oktober: Jai Gandhi/BSamboys; Pinto Boys-Trekkers; Openbaar Groen-Shaktie en Palboys-Sudhar.

More
articles