September 10, 2018


Robinhood test nieuwe aanwinsten uit


September 10, 2018

Landskampioen Robinhood heeft op zondag 2 september zijn nieuwe aanwinsten voor het komend seizoen uitgetest. Dat gebeurde in een oefenpartij tegen Flamingo. Robinhood, dat beslag wist te leggen op het kampioenschap in de hoogste afdeling van de SVB, de Eerste Divisie, heeft zich versterkt met zeven spelers. De meest bekende is Stefano Rijssel, die meervoudig landskampioen Inter Moengo Tapoe voor de meest recente landskampioen verliet. Verder hebben Renwich Lugard (Jong Aurora), Isaiah Helstone (WBC), Lucas Da Costa (Happy Boys), Denzel Piniaal (Papatam) en Jamilio Righters (West United) zich ook bij de roodgroenen aangesloten. Flamingo werd afgelopen seizoen semi-kampioen van de Lelydorp Sport Bond (LSB) en promoveerde via het Lidbondentoernooi naar de SVB Tweede Divisie.