Nieuwe CD Damaru ‘The Next Best One’

De nieuwe cd van de populaire zanger Damaru, ook wel de Suriname King of Love Songs genoemd, wordt ‘The Next Best One’. Dit zei de zanger in een interview in het programma ‘The Factory’ van Radio 10. Het album is al voor 70 procent af. De laatste opnamen waren met het Nederpop-trio 3JS. Over de stijl zegt Damaru dat het heel anders gaat klinken dan we gewend zijn van hem. Er wordt overwogen om de song die hij met het Nederpoptrio heeft opgenomen, als de eerste single te lanceren. Damaru zelf geeft de voorkeur aan de song ‘De Trein’ die hij over zijn eigen leven heeft geschreven. Hij wil ook graag dat het album ook zo wordt genoemd.

Dino Canterburg zoals Damaru officieel heet, heeft een platina award gekregen voor het nummer ‘Mijn Liefde’. Dit in verband met de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren. Damaru schreef dit nummer voor de Nederlandse zanger Gerard Joling en de stand-up comedian en zanger Jandino, die in 2013 hiermee uitkwamen. Het nieuwe album van Damuru is onder een contract voor drie jaar getekend bij de publishing en muziekplatform Kempi College, opgericht door Nederlands rapper van Curaçaose afkomst, Kempi.

More
articles