Grote hype rond song Beenie Man en Poppe

Er is een grote hype gecreëerd rond de officiële lancering van de single ‘A So it go’ van Poppe en de Jamaicaanse King of Dancehall, Beenieman. Naast Jamaicaanse deejays hypen Fernando van de Nederlandse radiozender, de showpromotor en MC Frans Chcuk D Pinas, Steflon Don en Kymani Marley, de song. Dit door een shout-out in te spreken. Ook Beenie Man deed mee. “Het is een hele goede track met potentie om een wereldhit te worden. Dat laat ik aan de fans over om te bepalen”, reageert Poppe

‘A So it go’ is vorig jaar opgenomen. De song is geproduceerd door de Grammy award producer Jazzwadd. Naast Engels, zingt Poppe ook in het Sranan Tongo. Simonia Darson, zoals Poppe officieel heet, woont al vier jaar in Nederland. De Surinaamse dancehall artiest was de grote winnaar van de Su Music Awards 2017. Ze mocht twee prijzen mee naar huis nemen, namelijk de Su Music Song voor haar nummer ‘Mi Law’ en de prijs van Beste Vrouwelijke Artiest. Nu is Poppe helemaal klaar voor haar grote doorbraak.

More
articles