August 25, 2018


Spanning stijgt ten top in troefcallcompetitie


August 25, 2018

De spanning stijgt ten top in de FA 2 Rum competitie van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB). De competitie werd afgelopen donderdag voortgezet nadat voor aanvang van de wedstrijden de prachtige nieuwe schermen en legplanken van FA2 Rum aan de leden waren gepresenteerd. King’s Enterprises is namelijk de hoofdsponsor van de competitie 2018-2019. Shaktie won in een thriller met 72-71 van Mahaan. Het was een gelijkopgaande wedstrijd, waarbij de overwinning  beide kanten op kon gaan. Hoogste score: Shaktie: Ashwin Soekhai/Max Soekhai 22 punten. Mahaan: Judith Wondel/Sandro Colli 24 punten. Trekkers won ook in een even spannende ontmoeting van BSamboys: 74-72. Ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar het was Trekkers die aan het langste eind trok. Hoogste score: Trekkers: Jerry Melcherts/ Ruben Flier 24 punten. BSamboys: Anwar Rawi Ramgolam/Arvind Jiawan 26 punten. Kampoe overklaste Formula in een titanenwedstrijd door met 76-64  te winnen. In de tweede ronde verloor een koppel van Formula met 14-0 wat tevens de doorslag gaf voor de zege van Kampoe. Formula won de laatste ronde met 24-11 maar kwam nog steeds punten te kort voor de overwinning. Hoogste score: Kampoe: Jitinderdath Ram-charan/Dewanand Gajadien 27 punten. Formula: Mano Vasilda/John Wolff 20 punten. Pinto Boys walste met 85-58 over Jai Gandhi. De winnende ploeg startte sterk en be-hield haar voorsprong tot het einde. Hoogste score: Pinto Boys: Prekash Autar/Harry Bhoelan 28 punten. Jai Gandhi: Omparkash Beharie/Kisoorkoemar Beharie 24 punten. Landskampioen Sudhar won dankzij een in de derde ronde gegeven baunie van Openbaar Groen. De baunie kwam van het koppel Leendert Kwasiba/Naveen Jiawan tegen Evita Rirstra/Chris Ligeon. Sudhar zegevierde met 94-78. Openbaar Groen bood goed tegenstand en won 3 van de 4 rondes, maar de doorslag kwam in de derde ronde waar de baunie viel en Sudhar deze fase grandioos won met 47-17. Hoogste score: Sudhar: Leendert Kwasiba/Naveen Jiawan 33 punten. Openbaar Groen: Ricardo Watamaleo/Heinrich Ernst 24 punten. Toppers was met 85-75 een maatje te groot voor ‘t Hofje. Toppers nam in de eerste ronde een voorsprong van zes punten en voerde die later op naar 17 punten, wat voldoende was voor de zege. Hoogste score: Toppers: Allan Forster/Alfred Vorm 27 punten. ‘t Hofje: Ricardo Noslin/Guno Burleson 26 punten. Palmboys was heer en meester over Victorie die met slechts drie koppel kwam opdagen. Palmboys won grandioos met 117-46. PalmBoys: Faizel Tangali/Aziz Sohang-hoekhan 41 punten. Victorie: Severinus Horb/Hugo Starke 19 punten. SMC won met 89-69 van Ekta. SMC domineerde  van begin tot eind. Hoogste score: SMC: Shaileshkumar Sewradj/ Chankoemar Baidjoe 24 punten. Ekta: Anoopkoemar Rangai/Henky Khemai 21 punten. Olaria was oppermachtig tegen Kolibrie en won groots met 86-68. Olaria begon sterk en eindigde ook sterk. Hoogste score: Olaria: Andrew Muller/Henk Amstelveen 32 punten. Hoogste score: Kolibrie: Marcello Belgrave/Armand Dewkindan 18 punten. Programma dinsdag 28 augustus: SMC-Sudhar; Shaktie-Palmboys; Kampoe-Ola-ria; Jai Gandhi-Victorie en Ekta-Kolibrie.