Fernandes Autohandel slaat vleugels uit naar Guyana

In lijn met de visie van de Fernandes Group heeft Fernandes Autohandel als officiële distributeur van Isuzu voor Suriname en Guyana, de volgende stap in de regionalisering van haar activiteiten gezet. Fernandes Autohandel heeft in Guyana Marics & Company Limited aangesteld als haar dealer. Na een voorbereiding van twee jaar, is het merk Isuzu op 17 augustus jongstleden in Guyana op grootse wijze geïntroduceerd door Fernandes Autohandel in samenwerking met dealer Marics & Company Limited. Fernandes Autohandel zal op korte termijn een tweede Isuzu dealer voor Guyana aanstellen.De introductie van het merk Isuzu vond plaats in Courtyard Marriott in het bijzijn van tientallen vertegenwoordigers van de overheid en het bedrijfsleven in Guyana.

De genodigden werden toegesproken door Diana Permaul, Managing Director van Marics & Company Limited, Maurice Brahim, directeur van Fernandes Autohandel N.V., Shinichiro Otatsume, President van Isuzu Motors International Operations Panama en Owen Verwey, CEO van de Guyana Office for Investment, GO Invest. Ook waren aanwezig Jules Fernandes, CEO van de FernandesGroup, Jimmy Rosheuvel, Raad van Commissarissen van de FernandesGroup, Kentaro Yamamoto, Vicepresident van Isuzu Motors International Operations Panama en diverse vertegenwoordigers van Surinaamse bedrijven. De voorbereidingen naar deze mijlpaal hebben ongeveer twee jaar geduurd.

Export van service en kwaliteit
Met de aantrekkende economie zullen ook de wensen en eisen naar degelijk transport en excellente service in Guyana toenemen. Maurice Brahim is verheugd over het feit dat het bedrijf na een lang en zorgvuldig voortraject met succes deze grote stap heeft kunnen zetten. Het doel is om ook de Guyanese markt te bedienen met de goede service en kwaliteit waar Fernandes Autohandel N.V. voor staat. De eerste stap is gezet met de introductie van de gloednieuwe ISUZU D-Max en ISUZU Mu-x, die kunnen worden ingezet voor economische activiteiten in de stad en het binnenland van Guyana.

Gemeenschappelijke waarde
Fernandes Autohandel N.V. bestaat al 65 jaar en is circa 55 jaar de officiële dealer van Isuzu in Suriname. De Guyanese partner Marics & Company Ltd., is in 1966 opgericht en staat al langer dan 50 jaar bekend om de goede dienstverlening in Guyana. “We exist to offer our customers cost effective and durable transportation at fair market prices, while continually exceeding our customers’ expectations. The success of our company is hedged on building excellent and long lasting customer relationships. The delivery of excellent after sales services has enabled us to effectively stand out in the automobile business. Our consistent dedication towards customer satisfaction and solutions is evident in the performance of our employees and products”, benadrukte de Marics directeur in haar toespraak. Deze gemeenschappelijke waarde heeft onder andere bijgedragen aan de totstandkoming van de samenwerking tussen Fernandes Autohandel N.V. en Marics & Company Ltd.-.

More
articles