August 18, 2018


Jamie Roep nationale tenniskampioen


August 18, 2018

Jamie Roep is donderdag de nationale tenniskampioen geworden. BIj de afsluiting van de door HD Lighting gesponsorde CBA Nationale Tenniskampioenschappen 2018 won hij in de finale van de hoogste afdeling, te weten de A-klasse, van Bonni Manstra, die dus de semi-kampioen werd. Roep werd met Urmie Tjon semi-kampioen in het gemengddubbel van de A-klasse. Trevor Bendter en Ana Ver Vera streken daar met de hoogste eer. In het herendubbel A werd Bendter kampioen met Manstra.  Gautam Chablani en Karan Chablani werden semi-kampioen. In het herenenkel B ging de titel naar Yannick Issa, de semi-kampioen is Amresh Bajnath. Heren-dubbel B: Kampioen: Akaash Nageswar/Sergio Soerobongso. Semi-kampioen: Amresh Bajnath/ Furyal Naarden. Gemengddubbel B: Kampioen: Patrick de Vries/Celine Duijves. Semi-kampioen: Diego van der Zwart/Ginny Naarendorp. Herenenkel C: Kampioen: Kunsh Moolchandani. Semi-kampioen: Kono Abas. Damesenkel C: Kampioen: Aila Koorndijk. Semi-kampioen: Marianne Hiralall. De wedstrijdleiding lag in handen van Patrick de Vries en Lorenzo Irion.