August 10, 2018


Ascona wint beslissingswedstrijd om semi-kampioenschap


August 10, 2018

De kampioen en semi-kampioen in de meisjesjeugdcompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond, is bekend. Woensdag werd de beslissingswedstrijd gespeeld tussen Ascona en SRD. Na een 2-2 ruststand waren het de meisjes van Ascona die aan het langste eind trokken en met 4-3 won. Hiermee is Ascona semi-kampioen, terwijl de meisjes van Oema Soso reeds kampioen waren in deze klasse. Kort na de beslissingswedstrijd om het semi-kampioenschap, kwamen de seniorendames in actie. Op het programma stond de ontmoeting tussen Oema Soso en Merodia.  Merodia heeft dit seizoen een minder jaar. Het lukte Oema Soso om na een ruststand van 4-0 met 10-0 te winnen. Dit team stond tot hun vorige speelronde op de tweede plaats, maar door deze overwinning zijn de dames van Oema Soso nu de koploper. Maar het kampioenschap bij de senioren is nog niet bepaald. Er staan voor zaterdag nog twee duels op schema: om 16:00 uur Ascona vs Evita en Merodia vs SRD. Kort na de tweede partij zullen de prijzen aan zowel de meisjes als de senioren uitgereikt worden.