June 28, 2018


Pinto Boys stunt tegen Kampoe


June 28, 2018

Pinto Boys heeft dinsdag vriend en vijand verrast in de FA 2 Rum troefcallcompetitie. Kam-poe werd met 77-69 verslagen. Pinto boys stond de gehele wedstrijd achter en won in de laatste ronde met 24-8 en zo ook de wedstrijd. Hoogste score: Pinto Boys: Harry Bhoelan/P.Autar 19 punten. Kampoe: Dara Ramcharan/ Ravin Changoer 26 punten. Mahaan won in een spannend duel met 79-73 van SMC. Mahaan nam in de eerste ronde een voorsprong van 8 punten, die zij knap verdedig-de tot de laatste ronde. Hoogste score: Ma-haan: Judith Grauwde/Marciano Sastro 23 punten. SMC: Roberto Janbahadoer/N.Changoer 22 punten. Kolibrie, die het heel goed doet, won van Trek-kers met 76-67. Kolibrie nam een 24 punten voorsprong en verdedigde deze tot de laatste ronde. Trekkers won deze ronde echter met 25-10, maar kwam 9 punten tekort om de partij te winnen. Hoogste score: Kolibrie: Marcello Belgrave/Ri-cardo Anches 21 punten en Arnold Oron/Eugé-ne Caupain 21 punten. Trekkers: Rahiem Kur-ban/Jerry Melcherts 20 punten. Sudhar won ruim van Formula: 107-50. Al in de eerste ronde nam Sudhar een voorsprong van 19 punten, die later werd verruimd. Het lukte maar niet bij Formula en Sudhar liep uit tot een voorsprong van 57 punten. Hoogste score: Su-dhar: Sunil Gokoel/Ajay Sewnandan 34 punten. Formula: Duncan Budel/Prem Ramcharan 14 punten. B.Samboys won makkelijk van ‘t Hofje. Het werd 88-70. In de eerste ronde nam B.Samboys een marge van 19 punten, die zij tot het einde verdedigde. Hoogste score: B.Samboys: A.Jia-wan/K.Ori 27 punten. ‘t Hofje: Kerdijk/Burleson 25 punten. Programma vanavond, donderdag 28 juni, in Sportscafé Munder: Ekta-Shaktie; Jai Gandhi-Olaria; Toppers-Victorie en Palmboys-Open-baar Groen..